Lettergrootte

Snel zoeken


Uitgebreid zoeken

SmartPin bij Rabobank

19-05-2015
MEI 2015 - De Rabobank biedt zakelijke klanten de mogelijkheid om pinbetalingen te accepteren via de smartphone of tablet. Dit kan via de app Rabo SmartPin. Deze smartpin is vooral een uitkomst voor kleine ondernemers die graag de mogelijkheid tot pinnen zouden willen hebben, maar voor wie de gewone betaalterminal te complex, niet efficiënt of gewoonweg te duur is. De app werkt in combinatie met een gecertificeerde kaartlezer en accepteert pinnen via (contactloze) pas en telefoon.
Er zijn veel kleine ondernemers die af en toe de behoefte hebben om pinbetalingen te kunnen ontvangen. De app is eigenlijk een soort van kassa, maar dan op je mobiel of tablet.
Via de app is de totale dagomzet in te zien, die ook nog zo in de boekhouding kan worden gezet. Ook de BTW kan er uit worden gedistantieerd en de app kan ook de contante betalingen verwerken.
De app is te downloaden op de eigen smartphone of tablet van de ondernemer. Op enkele Android-toestellen na is de app geschikt voor alle tablets en smartphones. De ondernemer sluit een huurovereenkomst af en ontvangt een veilige, gecertificeerde kaartlezer waarmee hij pinbetalingen kan accepteren. Daarnaast is het Rabo Europees Pincontract nodig. Rabo SmartPin kost 10 euro per maand (abonnement inclusief huur kaartlezer) en 15 eurocent per transactie.

Kijk voor meer informatie en een instructiefilmpje op www.rabobank.nl/smartpin.

Uw stem telt!

Hoe vaak bezoekt u onze website?

Getting poll results. Please wait...
 
 


Copyright 2003 - 2008, All Rights Reserved.