Lettergrootte

Snel zoeken


Uitgebreid zoeken

Amsterdam spil voor duurzamer cacao en chocolade

26-01-2015
AMSTERDAM, 26 januari 2015 - Amsterdam staat van 5 tot 9 maart in het teken van goede chocolade tijdens de derde editie van Chocoa in de Beurs van Berlage. Chocoladespeciaalzaken, cacaoboeren -en producenten, chocolademakers, restaurants, patissiers en anderen zullen deelnemen aan Chocoa en goede chocolade op de kaart zetten. Op het festival kan de ware chocoladeliefhebber zien dat betere chocolade alleen van goede en duurzame cacao gemaakt kan worden. Het doel van Chocoa is om de consumptie en productie van goede cacao te promoten.
Op het programma staat onder, meer een Chocoa trade fair: donderdag en vrijdag 5 en 6 maart
De trade fair is uniek in de wereld. Hier zal de vraag en aanbod van cacaobonen letterlijk samenkomen in één marktplaats. Deze fair biedt een podium voor nieuwe producenten en cacaobonen en zal de handel in duurzame en in speciale cacao vergemakkelijken. Op  vrijdag 6 maart vindt een internationaal congres is vooral interessant voor professionals in de cacao-industrie en -handel. Het doel is om knelpunten voor de verdere groei van het marktaandeel van duurzame cacao te bespreken en strategieën uit te wisselen om deze knelpunten weg te nemen.
Chocoa festival: vrijdag, zaterdag en zondag 6-8 maart. Hier kan de ware liefhebber zijn chocoladehart ophalen! Tijdens het festival maakt het publiek kennis met de makers van hun favoriete chocolade. Ook vinden er proeverijen, presentaties en andere activiteiten plaats zoals muziekoptredens, filmvertoningen en vele en is er een food square. Naast chocolade zijn er ook andere kwaliteitsproducten te proeven, zoals koffie, bier en wijn.
De deelnamekosten voor Chocoa 2015
Waar: Beurs van Berlage, Damrak 243 bedragen voor het festival: € 10,- (early bird e-ticket), € 12,50 normale prijs via internet en € 15,- verkoop aan de deur. Voor registratie, kaartverkoop en voor meer informatie: www.chocoa.nl
 
Cacao,chocolade,fair trade

Uw stem telt!

Hoe vaak bezoekt u onze website?

Getting poll results. Please wait...
 
 


Copyright 2003 - 2008, All Rights Reserved.