Lettergrootte

Snel zoeken


Uitgebreid zoeken

Retourpinnen mogelijk

07-11-2014

NOVEMBER 2014 – Meestal ontvangt een consument contant geld bij het retourneren van aangekochte artikelen. Maar dat zal gaan veranderen. Want banken als ABN AMRO, ING en Rabobank hebben binnenkort het zogenaamde Retourpinnen in hun pakket.
Als een klant dan een aankoop terugbrengt, kan deze het geld via het Retourpinnen rechtstreeks op zijn rekening gestort krijgen. Een Retourpintransactie is mogelijk wanneer de aankoop met een betaalpas of creditcard is betaald. Het maakt daarbij niet uit bij welke bank de consument bankiert. De klant voert zijn pas in, waarna de winkelier een Retourpinnentransactie start. De volgende werkdag is het bedrag bijgeschreven op de rekening. Een Retourpinnenbon met handtekening van de winkelier geeft de garantie dat het bedrag onderweg is.
Door Retourpinnen is er geen contant geld meer nodig bij het terugbrengen van aankopen. Dat biedt voor zowel consumenten als winkeliers voordelen. Zo hoeft een winkelier niet veel contant geld te hebben en hoeft de consument niet met cash over straat. Wel zo veilig en handig.

Uw stem telt!

Hoe vaak bezoekt u onze website?

Getting poll results. Please wait...
 
 


Copyright 2003 - 2008, All Rights Reserved.