Snel zoeken


Uitgebreid zoeken

DUITSLAND: Champagne-verwenarrangementen

17-12-2001
Ringhotels, de grootste hotelcoöperatie van Duitsland, heeft sinds kort speciale 'champagne-verwenarrangementen'. Ze kunnen worden geboekt bij alle 150 aangesloten hotels, maar het bijzondere is vooral dat alle aangesloten bedrijven hun eigen individuele 'champagne-aanbiedingen' hebben.

Ringhotel Jensen in het Noordduitse Kiel heeft bijvoorbeeld een arrangement waarbij de gast niet alleen kan genieten van het schuimende vocht, maar ook van de prikkelende geschiedenis van de zo nauw met Kiel verbonden Buddenbrooks - bekend geworden door de schrijver Thomas Mann. De klant is als het ware bij de Buddenbrooks te gast. Twee overnachtingen met ontbijt komen in Kiel op € 142 per persoon bij gebruik van een tweepersoonskamer. Daar horen dan champagne, de Buddenbrooks, een gala-diner en een typisch streekgebonden maaltijd bij.

Het Ringhotel Alpenhof in Oberstdorf in Beieren heeft de champagne gekoppeld aan de wereld van de Alpen: de klant die hier het tweedaagse arrangement boekt krijgt naast de overnachtingen met bio-ontbijt twee exclusieve vijfgangen diners en een tochtje door de bergwereld rondom het wintersportplaatsje voorgeschoteld. Het arrangement in Oberstdorf is te boeken vanaf € 199 Euro per persoon. Info en/of boekingen: bij elk Ringhotel of bij de centrale organisatie van Ringhotels, Belfortstrasse 6-8, D-81667 München, telefoon 00 49-8945870320, fax 00 49-8945870330, e-mail: info@ringhotels.de

Uw stem telt!

Hoe vaak bezoekt u onze website?

Getting poll results. Please wait...
 
 


Copyright © 2003 - 2008, All Rights Reserved.