Snel zoeken


Uitgebreid zoeken

Accessoires: Kurkentrekkers. Screwpull Trilogy

SEPTEMBER 2003 - Screwpull brengt twee nieuwe kurkentrekkers op de markt. De nieuwe Trilogy van Screwpull bestaat uit twee kurkentrekkers (een tafel en een zakmodel) en een capsulesnijder. Met zijn zachte en vloeiende lijn kiest Trilogy resoluut voor een moderne 'look'. Maar eenmaal in de hand blijkt dat vormgeving hier gepaard gaat met ergonomie: ze liggen bijzonder aangenaam in de hand. De kurkentrekkers zijn vijf jaar gegarandeerd.

Screwpull was al bekend als uitvinder van het systeem met de eindeloze spiraal (om de kurk te trekken, draait u voortdurend in dezelfde richting). Nu heeft Screwpull het 'Double Helix' systeem ontwikkeld, voor een nog betere werking. De diameter van de spiraal varieert licht, van smal aan de punt tot breder bovenaan. Daardoor wordt het nog makkelijker ieder type kurk te trekken. De spiraal is steeds voorzien van een laagje Teflon, zodat ze niet beschadigd wordt door de kurk. Boven in de spiraal zit een klein, rood balletje. Wanneer de kurk uit de fles komt, vormt het balletje letterlijk een rem, zodat tijdig wordt gestopt met draaien. Bovendien kan de kurk nooit tussen de armen van de kurkentrekker geklemd raken.

Slimme opberging kenmerkt verder deze Trilogy: de capsulesnijder verandert in een voet voor de kurkentrekker. De armen van de kurkentrekker passen er mooi in. Zo zijn deze wijnbenodigdheden binnen handbereik houden, in één mooi geheel. Voor de Trilogy gelden de volgende adviesprijzen: tafelmodel € 35, zakmodel € 35, capsulesnijder € 15. Er zijn speciale geschenkverpakkingen (€ 45,-), waarin één van de twee modellen kurkentrekkers is verpakt samen met de capsulesnijder. Te koop bij uw wijnhandelaar, in designzaken, in cadeauwinkels en in warenhuizen. Info over verkoopadressen: 040- 2549848 of www.screwpull.com

Uw stem telt!

Hoe vaak bezoekt u onze website?

Getting poll results. Please wait...
 
 


Copyright © 2003 - 2008, All Rights Reserved.